"У мене зараз стосунки...": Даша Квіткова зізналася, з ким зустрічається після розлучення з Нікітою Добриніним

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Популярна українська блогерка Даша Квіткова , яка нещодавно підтвердила, що розлучилася з ведучим Нікітою Добриніним, поповнила список завидних наречених. Проте дівчина дедалі частіше показує подарунки від таємничого чоловіка. Багато шанувальників зробили висновок, що знаменитість закрутила новий роман. Деталі у матеріалі HOCHU.ua!

Даша Квіткова та Нікіта Добринін здавалися зразковою парою, багато хто брав з них приклад. У 2018 році після закінчення реаліті-шоу "Холостяк" розпочалася їхня історія кохання, яке тривало трохи більше чотирьох років. Незважаючи на народження сина Лева, подружжю не вдалося зберегти сім'ю.

Блогерша зізнавалася, що зараз не шукає стосунків, увесь свій вільний час присвячує роботі та вихованню сина. Але іноді в соцмережах вона показує, які подарунки їй робить якийсь хлопець. Нещодавно, відповідаючи на питання підписників, вона прокоментувала, з ким знаходиться у стосунках:

Мені нема чого розповісти, бо їх нема. У мене стосунки зараз із роботою, із сином, із собою, із залом,

— відповіла Даша Квіткова.

Інша прихильниця вирішила запитати у неї поради щодо того, як забути чоловіка, який ігнорує. Своєю чергою, Квіткова зазначила, що потрібно свою енергію спрямовувати на себе:

Дівчата, ну що взагалі твориться? У сенсі як забути? Беремо і робимо! Цінуємо себе, любимо себе, обираємо себе і займаємося своїми справами та життям. Досить кататися на емоційних гойдалках, виходимо з цього атракціону і йдемо в захід сонця за своїм щасливим майбутнім "Ігнорує? До побачення. Навіщо ви про нього думаєте і витрачаєте свою енергію? Направте її в більш корисну справу,

— заявила вона.

Раніше ми писали, що Даша Квіткова зізналася, чи розлучилася вона офіційно з Нікітою Добриніним.