Макс Барських поділився власним досвідом аб'юзивних стосунків: "Дуже важко розірвати їх за власною ініціативою"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український співак Макс Барських випустив свій перший трек із запланованого англомовного альбому після підписання контракту з всесвітньо відомим лейблом Warner Music Poland. 5 Missing Calls, як і майбутні релізи артиста глядачі почують під час його міжнародного туру Bestseller World Tour.

Прем'єра нового треку та mood-відео відбулася на YouTube-каналі Барських і присвячена аб'юзерським стосункам, які артист мав у минулому.

У пісні 5 Missing Calls я веду діалог зі своїм уявним другом про наболіле. У житті майже кожного з нас зустрічаються аб'юзерські стосунки. І, як правило, їх дуже важко розірвати за власною ініціативою. Саме в такі моменти важливо чути голос друга. У мене дуже теплі стосунки з моїми слухачами, вони для мене друзі, а я для них. Ми завжди можемо і повинні допомагати один одному,

— коментує реліз Макс Барських.

Зазначимо, зовсім недавно Макс Барських уклав контракт з польською дочірньою компанією Warner Music Group, які просувають таких виконавців, як: Katarzyna Sawczuk, Dawid Kwiatkowski, Piotr Ziola, Roxen та інших. Генеральний директор лейблу зазначив, що музика українського артиста має величезні шанси стати популярною в усьому світі, тож вони з радістю долучилися до просування Барських.

За останній рік Польща стала другою домівкою майже для кожного українця, який зміг віднайти не лише притулок і безпеку в цій країні, а й перспективи для персонального та культурного розвитку. І я радий, що моя нова музика з'являтиметься на лейблі зі світовим ім'ям. Щиро вдячний за довіру,

— коментує співпрацю Макс Барських.

Нагадаємо, нещодавно Макс Барських зворушив шанувальників рідкісними кадрами з красунею-мамою.