"Дитина — це нова історія в житті кожної жінки": Настя Каменських чесно відповіла на питання про материнство

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Українська артистка Настя Каменських цього року відзначить лляне весілля з репером та продюсером Потапом (справжнє ім'я — Олексієм Потапенком прим. ред.). Багато шанувальників чекають не дочекаються, коли зіркова пара стане батьками. Нещодавно співачка прокоментувала майбутню вагітність. Детальніше у матеріалі HOCHU.ua!

Настя Каменських в інтерв'ю українському виданню viva_ukraine_magazine зізналася, питання майбутнього материнства дуже педантичне, яке стосується лише подружжя:

Для жінок дуже важливо мати можливість бути собою, довіряти собі, своїм цінностям, принципам та поглядам на життя. Коли з'явиться дитина, коли зародиться нове життя, це особисте питання кожної сім'ї, і його мають вирішувати між собою лише майбутні мама та тато. Не родичі, друзі, ті, хто любить роздавати поради типу "Тобі пора вже, на що ти витрачаєш своє життя?". Це я не тільки про себе говорю, а й про різних жінок, бо багато чую та бачу,

— зазначила вона.

Вона, своєю чергою, закликала всіх жінок відчувати свої бажання та не квапити події. За її визнанням, планувати народження дитини не зовсім правильно.

Ми всі різні, у кожного свій шлях, свій "таймінг" життя та важливі події. Станеться, коли станеться. Ми не всесильні і планувати на конкретний час нове життя я не вважаю правильним, як мінімум, навіть з поваги до майбутньої дитини. Нова душа приходить у цей світ, коли вона це відчує. Дитина — це нова історія у житті кожної жінки. А для кожної історії є свій час. Тим українським жінкам, хто мене читає, я хочу сказати: довіряйте собі, ви як ніхто краще відчуєте, коли вже настав час, а головне, як мені здається, це ваша дитина відчує, коли їй потрібно прийти у вашу долю,

— резюмувала Каменських.

Раніше ми писали, що Настя Каменських розповіла про проблеми із голосом .