"На мели" — це означає, що закінчилися гроші, тому що ніхто не ходить на концерти": реакція Мережі на новий сингл Ані Лорак

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Співачка Ані Лорак, яка з перших днів повномасштабної війни прийняла позицію мовчання, нещодавно випустила чергову пісню "На мели". Українці не залишилися осторонь, а почали активно коментувати "витвір голубки миру". Детальніше у матеріалі HOCHU.ua!

Ані Лорак намагалася всидіти на двох стільцях, тому вирішила не коментувати повномасштабне вторгнення росії в Україну. Оскільки в росії не наважилася виступати, в результаті оголосила тур по Європі, але ця витівка провалилася, оскільки багато хто не захотів бачити мешканку москви в країнах ЄС.

Але вже восени Лорак почала все частіше відвідувати світські заходи в країні-агресорці, але нещодавно в російських ЗМІ з'явилася інформація, що її концерти масово скасовують. За чутками, російські "патріоти" впевнені, що артистка допомагає фінансово українській армії. Також у Мережі є інформація, що в країні-терористці артистку хочуть визнати "іноагентом".

Попри відсутність великих концертів, Лорак продовжує записувати пісні. Нещодавно презентувала композицію "На мели", яку встигли висміяти українці: "А нам надають сили наші захисники, які захищають нашу землю та нас неймовірною ціною – своїм життям, подарованим їм Господом. А не твої пісні, Кароліна. Повір, не тобі"; І" не надумай повернутися додому!!!!!"; ""На мели" — це означає, що закінчилися гроші, бо ніхто не ходить на концерти".

Раніше ми писали, що нещодавно Ані Лорак заявила, що була змушена переїхати до росії через "утиски влади".