"Бажання кожного українця": молодша донька Лілії Ребрик промовила тост, згадавши про путін (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
824

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Популярна українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик вирішила нагадати багатьом, що сьогодні, 1 квітня, у деяких країнах відзначається День сміху. З цієї нагоди вона показала кумедне відео на своїй сторінці в Instagram. Її молодша донька сказала тост, який був пов'язаний з російським диктатором володимиром путіним. Детальніше у матеріалі HOCHU.ua!

Лілія Ребрик не втрачає час, тому в свій вихідний день вирішила вирушити на свою дачу під Київ. Компанію їй склали чоловік з дітьми та домашній улюбленець – собачка Діксі. На свіжому повітрі теледіва приготувала какао з маршмеллоу, а її спадкоємиця Поліна приготувала промову, підняла кухоль і сказала: "За те, щоб путін здох". Зіркова мама не змогла стримати сміх.

Хтось подумає, що це першоквітневий жарт, але ні,

підписала допис ведуча.

Користувачі Мережі не змогли не погодитись з маленькою Поліною, зазначивши, що це бажання всіх українців: "Я приєднуюсь до Поліного бажання!"; "Ой, Полю, твої слова та Богові у вуха"; "Це зараз можливо всі діти таке бажають, у моїх дітей зараз тільки одні ігри та бажання, б'ємо путіна, вбиваємо путіна, путін здох.."; "Господи наші діти – одне бажання на всіх! Істина вустами дитини! Підтримую".

Зазначимо, що Лілія Ребрик та Андрій Дикий живуть у шлюбі понад 11 років, їхнє знайомство відбулося на проекті "Танці із зірками". 23 грудня 2011 року вони зіграли скромне весілля, про яке говорила вся країна. На сьогоднішній день у них двоє доньок — 10-річна Діана та 4-річна Поліна.

Раніше ми писали, що Лілія Ребрик показала будинок під Києвом, який купила незадовго до повномасштабної війни.