Scorpions планує відсвяткувати перемогу України великим концертом на Майдані Незалежності

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Легендарний німецький рок-гурт Scorpions, який активно підтримує українців у війні з рф, заявив про намір виступити зі своїм концертом в Україні. Вокаліст гурту Клаус Майне висловився, що вони більше не поїдуть до росії, а от у Києві музиканти з радістю зіграють великий концерт до дня перемоги. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю Berliner Kurier Клаус Майне знову висловив стурбованість російською агресією, від якої страждають українці. Фронтмен Scorpions наголосив, що можлива ескалація війни не має бути приводом для того, щоб західні союзники України перестали допомагати протистояти агресору.

Ми всі боїмося ескалації війни. Але це не повинно підштовхувати нас до послаблення підтримки України. Тому що те, що буде далі, може бути гірше, ніж те, що є зараз,

— зазначив Клаус Майне.

За словами соліста гурту Scorpions, музиканти хочуть влаштувати шоу на Майдані Незалежності, що називатиметься "концерт миру". Планується, що німецький рок-гурт виступить у Києві після завершення війни.

Я не думаю, що ми знову будемо виступати в росії. Не в осяжному майбутньому. Це сумно. Але ви повинні зробити свої власні висновки з реальності... Мої думки з Україною. Коли війна закінчиться, ми сподіваємося, що в нас буде "концерт миру" на Майдані в Києві,

— каже соліст гурту Scorpions.

Нагадаємо, нещодавно Лайма Вайкуле публічно відреклася від рф і засудила Путіна.