Зірка серіалу "Анатомія Грей" Катерина Скорсоне разом з дітьми ледь не згоріла у власному будинку

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

В американської акторки Катерини Скорсоне, відомої за роллю нейрохірурга Амелії Шепард у серіалі "Анатомія Грей", згорів будинок. У момент події зірка перебувала вдома з дітьми та дивом зуміла вижити. А ось четверо домашніх улюбленців акторки загинули внаслідок трагедії. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Катерина Скорсоне поділилася деталями події. Виявилося, кілька місяців тому її будинок згорів дотла. Трагедія трапилася пізно ввечері, коли вона вкладала спати своїх дочок, в однієї з яких синдром Дауна. У якийсь момент акторка відчула запах гару і побачила клуб диму, що підіймається. Одразу після цього жінка разом із дітьми вибігла з дому, встигнувши зберегти свої життя.

Коли я глянула в коридор, річка густого чорного диму вже наповнювала будинок. Пожежі спалахують дуже швидко. У мене було близько двох хвилин, щоб вивести своїх трьох дітей з дому, і ми втекли, встигнувши тільки взутися. Але ми втекли. І за це я буду навіки вдячна,

— розповіла Скорсоне.

Зірка "Анатомії Грей" поділилася, що тоді так і не вдалося врятувати їхніх домашніх улюбленців і зараз її сім'я важко переживає втрату. Проте Катерина Скорсоне підкреслила, що трагічні події нагадали їй, що в будь-який момент життя може обірватися, тому вона почала ще більше цінувати своїх близьких.

Ось кілька фотографій на честь місця, яке ми колись називали домівкою, щоб попрощатися з тваринами, які так гарно нас любили, і щоб відзначити, що єдине, що ми маємо і чого ми справді потребували — один одного,

— підкреслила Катерина.

Нагадаємо, нещодавно  Ольга Сумська обурилася заявам Ірини Фаріон про трагедію в Маріуполі.

Фото: GettyImages, Instagram.