Беремо приклад із першої леді: Олена Зеленська у вбранні з українськими мотивами та символічною брошкою

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дружина президента України Олена Зеленська може похвалитися відмінним стилем , який стає джерелом натхнення для багатьох. Під час її офіційних виходів ми продовжуємо знайомитися з особливостями ділових образів першої леді. Нещодавній, для робочого візиту до Польщі, — не виняток.

Днями Олена Зеленська разом із чоловіком вирушила до Польщі в межах першої анонсованої поїздки Володимира Зеленського з початку повномасштабної війни. По прибуттю до Варшави перша леді України зустрілася з дружиною польського президента Анджея Дуди Агатою, разом з якою вони відвідали Музей Варшавського повстання (Muzeum Powstania Warszawskiego).

Тут чути живі голоси повстанців, звучать їхні пісні й листи до близьких, тут можна поблукати вулицями повсталої Варшави і з жахом побачити на власні очі, як прекрасне місто поступово зникає під німецькими бомбардуваннями. До болю знайоме українцям видовище, яке так нагадує знищений росіянами Маріуполь й інші міста України,

— розповіла Олена Зеленська.

Для робочого візиту Олена Зеленська обрала костюм коричневого кольору, що складається зі спідниці та жакета з вибитими візерунками на рукавах. Образ доповнило пальто, лацкан якого прикрашала брошка з символічними для нашої країни колосками. Зазначимо, що вони є частиною державного герба України, що символізує врожайність, працьовитість народу, а також родючість української землі.

Нагадаємо, нещодавно  Олена Зеленська приголомшила елегантним образом під час зустрічі із шейхом ОАЕ.