"Путін подивився цей фільм і дав коментар": Міла Сивацька зізналася, чи шкодує про зйомки в росії

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська акторка Міла Сивацька побудувала успішну кар'єру в росії, однак після початку повномасштабної війни 24-річна зірка категорично розірвала зв'язки з країною-агрссоркою. Проте в її фільмографії записані такі російські проєкти, як серіал "Гранд" і комедійний фільм "Останній богатир" від The Walt Disney Company CIS, який, як виявилося, дивився і російський диктатор Володимир Путін.

В інтерв'ю Аліні Доротюк для її однойменного YouTube-каналу Міла Сивацька згадала, як одного разу путін прокоментував пригодницький фільм, у якому вона зіграла одну з головних ролей. Нині акторка зізнається, що шкодує про роботу в країні-агресорі.

Я виставляла в сторіс. Нещодавно чистила стрічку, натрапила на цей пост і подумала: Міла, яка ти дурна була. путін подивився цей фільм і дав коментар про цю казку. Зараз мені дуже шкода за це... Якби не було шкода, я б, напевно, не сиділа тут, а коли почалася війна, поїхала б куди-небудь. Але я цього не зробила, я залишилася тут, я вибачилася, я допомагаю. Я нікуди не виїжджала,

— сказала Міла Сивацька.

Проте актриса не соромиться своїх російських проєктів, бо акторську кар'єру їй було простіше побудувати там. За її словами, в Україні знімалося мало фільмів і серіалів, тоді як акторів було багато.

Я не відчуваю сорому, що колись працювала в Росії, тому що ось так вийшло — я була несвідомою, я інакше дивилася на світ. В Україні на той момент не знімали кіно. Його дуже мало. І зараз знімають, але його мало, а акторів дуже багато,

— зізналася Міла Сивацька.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що  Регіна Тодоренко хоче втекти з росії, проте чоловік та свекор не дозволяють їй це зробити.