Голлівудська актриса з України Іванна Сахно знялася у чуттєвому кліпі співака Hozier (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Популярний ірландський музикант Hozier (Ендрю Бірн) кілька днів тому презентував кліп на пісню "Eat Your Young". У відеороботі знялася українка Іванна Сахно, яка активно знімається у Голлівуді. Детальніше у матеріалі HOCHU.ua!

Сюжет кліпу до болю знайомий українським сім'ям, яких розділила війна. Головний герой, якого грає музикант, — військовий, який змушений іти на фронт, а головна героїня — Іванна — терпляче чекає на коханого. Однак чоловік повертається додому з травмою, а його дружина робить все можливе, щоб він став на ноги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На сцені, за якою спостерігають дорослі, герої втрачають щось, коли вони взаємодіють зі своїм світом. На іншій сцені, за якою спостерігають діти, те, що було втрачено, стає видимим

— поділився Hozier.

Зазначимо, що за головними героями уважно спостерігають і дорослі, і діти, кожні з яких бачать на сцені щось своє: драматичний спектакль чи лялькову дію.

25-річна Іванна Сахно народилася у Києві, свої перші ролі отримала на батьківщині. Вона знялася у серіалі "Леся+Рома" та в біографічній стрічці "Іван Сила". У 2013 році емігрувала до Лос-Анджелеса, де також продовжує успішно будувати кар'єру актриси.

Українка встигла з'явитися в голлівудських картинах "Тихоокеанський рубіж", "Шпигун, який мене покинув" та інших.

Більше того, Іванна активно підтримує та допомагає нашій країні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Стівен Кінг підтримав Україну.