48-річна Хіларі Суонк вперше стала мамою: у зірки "Малишки на мільйон" народилися двійнята

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Голлівудська актриса, зірка фільмів "Хлопці не плачуть" і "Машишка на мільйон" Хіларі Суонк поділилася щасливою новиною зі своїми шанувальниками. На сторінці в Instagram знаменитість розповіла, що народила двійнят – сина та доньку. Детальніше у матеріалі HOCHU.ua!

За словами новоспеченої матері, пологи далися їй важко. Також вона опублікувала фотографію, на якій тримає на руках двох малюків, проте їхні обличчя заховала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це було непросто, але хлопчик і дівчинка варті того. Щасливої ​​Пасхи!"

— написала актриса.

Зазначимо, що Хіларі Суонк вперше одружилася з актором Чадом Лоу, з яким познайомилася під час зйомок фільму "Тихі дні в Голлівуді". Через десять років зіркова пара розірвала шлюб. Другим чоловіком акторки став бізнесмен Філіп Шнайдер. Закохані одружилися п'ять років тому, таємна урочистість відбулася в каліфорнійському заповіднику Санта-Лючія.

Знаменитість протягом усієї вагітності із задоволенням ділилася з підписниками подробицями найважливішого у житті періоду. Так, вагітність 48-річної Хіларі Суонк протікала порівняно легко — вона практично до останнього місяця займалася спортом та відвідувала світські заходи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що актор Еладжа Вуд вдруге став батьком.