Став копією Емінема: фронтмен Måneskin Дам'яно Давід кардинально змінив імідж (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Популярний італійський музикант і фронтмен гурту Måneskin Даміано Давід ще після появи на пісенному конкурсі "Євробачення" вразив публіку епатажним чином – численні татуювання на тілі, яскравий макіяж та наряди, що викликають. Він ніколи не боявся експериментувати зі своїм стилем та зовнішністю, тому нещодавно кардинально змінив зачіску. Детальніше у матеріалі HOCHU.ua!

Зірка спочатку зробив коротку стрижку, а незабаром пофарбував волосся у світлий відтінок. Надихнули його на такий крок популярний гурт у 1990-х NSYNC, очолюваний Джастіном Тімберлейком, який весь час перефарбовувався у блондина. Нові фотографії Даміано розмістив на своїй сторінці у Instagram.

Готовий до моєї ери NSYNC,

— написав Даміано. {media_gallery_1}

Віддані фанати виконавця опинилися в замішанні, вони не очікували, що співак зважиться на такий крок. Під знімком одні розчаровано пишуть, що Давид даремно позбувся свого прекрасного темного волосся, а інші порівнюють його з репером Емінемом.

Зазначимо, що група Måneskin здобула перемогу на міжнародному конкурсі "Євробачення". Незабаром колектив вирушить у світове турне. Фанати на власні очі зможуть побачити оновленого Давіда.

Раніше ми писали, що група Maneskin випустила повну версію пісні проти війни в Україні, в якій звернулася до президента росії.