"Він живий взагалі?": Оля Полякова стурбована зникненням Олега Винника (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Український співак Олег Вінник, який до повномасштабного вторгнення збирав повні зали, несподівано зник із медіапростору. Його колега Оля Полякова в ефірі програми "Сніданок з 1+1" зізналася, що востаннє вони спілкувалися у перші дні великої війни. Докладніше у матеріалі HOCHU.ua!

Оля Полякова давно товаришує з Олегом Винником, артисти знімалися у програмах, записували дуети, а у 2018 році стали найкрасивішими українцями за версією журналу Viva. Незважаючи на тісні стосунки, сьогодні знаменитості не підтримують зв'язок. За словами Полякової, Виннику варто було б вийти на зв'язок зі своєю аудиторією:

Я нічого про нього не знаю, зовсім. Я вважаю, що, звичайно, його шанувальники мають право знати, що з ним відбувається. Для цього не потрібно так багато, можна просто вийти в ефір і сказати: "Люди, я з вами, я є". Ми не спілкуємось, ми спілкувалися тільки на початку повномасштабного вторгнення один раз. Більше я нічого не знаю, що з ним відбувається!,

— прокоментувала Оля.

Своєю чергою, Полякова не поспішає засуджувати співака за мовчання, бо неодноразово чула, що він має проблеми зі здоров'ям:

Я не можу засуджувати людей, я ж не знаю, що з ним. Він живий взагалі? Може, він не може говорити. Я чула, що він хворіє. Хто його знає, що з ним відбувається. Навіщо мені про це говорити?,

— резюмувала артистка.

Зазначимо, що керівник офіційного фан-клубу співака Валерія Барон розповіла, що Винник перебуває у Німеччині, а саме у Берліні. За її словами, на даний момент він не може вести публічну та творчу діяльність через проблеми зі здоров'ям.

Раніше ми писали, що Юрій Горбунов прокоментував виїзд з України Олега Винника.