"Я його четверта і остання жінка": Оля Полякова розказала, яка фраза тримає її чоловіка в шлюбі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Оля Полякова вже неодноразово розповідала, як починалися її стосунки з чоловіком Вадимом Буряковським. Попри велику різницю у віці, пара створила міцні сімейні стосунки та виховує двох доньок. А сама Оля впевнена, що їхній роман ніколи не закінчиться.

Так, під час зйомок проєкту "Він готує, вона керує" Оля Полякова підкреслила, що є четвертою дружиною Вадима Буряковського. Ба більше, третій шлюб чоловіка закінчився саме через сильні почуття до співачки. Зі свого боку артистка впевнена — шлюб із нею є найміцнішим, який ні вона, ні її чоловік не зруйнують.

Я його четверта жінка. Він потренувався, доріс і тепер ідеальний чоловік. Я в нього абсолютно точно остання дружина. Я завжди жартую, що з цього шлюбу він вийде тільки вперед ногами,

— посміялася Оля Полякова.

Варто зазначити, що ідеальні стосунки Олі Поляковій вдалося вибудувати не тільки з чоловіком, але і з його мамою. За словами артистки, свекруха поважала вибір свого сина і не влазила в їхню сім'ю. При цьому жінка постійно підтримувала Олю і допомагала їй у всьому.

На жаль, моєї свекрухи вже рік, як немає. В мене була найкрутіша, найпрекрасніша свекруха в житті. Вона мене любила просто як дочку. Вона була просто як друга мама і вона робила те, що повинна робити будь-яка свекруха — поважати вибір свого сина. Я для неї ладна була на все, тому що вона для мене ладна була на все. Це був подарунок з небес,

— каже співачка.

Повний випуск "Він готує, вона керує": відео

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова показала, який вигляд мала у своїй рекордній вазі.