Дружина Макса Чмерковського з величезним животиком захопила запальними танцями в обтислому комбінезоні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Популярний американський хореограф, суддя "Танців зі зірками" та головний герой першого сезону "Холостяка" Максим Чмерковський цього року стане батьком вдруге. Зі своєю дружиною, танцівницею Петею Маргатройд, чоловік частенько влаштовує танцювальні майстер-класи. Так, на сторінці в Instagram знову опублікував відео дивовижного перфомансу. Деталі у матеріалі.

Подружня пара цього разу обрала вірусну мелодію, яку часто використовують блогери у TikTok, вони енергійно рухалися у такт музики. Пета позувала в обтислому комбінезоні, який підкреслював її округлі форми. Наприкінці ролика Макс ніжно обійняв кохану.

Кидайте все і йдіть трохи потанцюйте зі своєю другою половинкою!,

— закликав Чмерковський.

Користувачі Мережі оцінили старання пари і обсипали їх компліментами: "Ви милі"; "Продовжуйте танцювати"; "Люблю вас двох"; "Ви такі веселі, приємно дивитись на вас"; "Я відчуваю, що у неї буде дівчинка".

Зазначимо, що Макс Чмерковський народився в Одесі, але 1994 року його родина переїхала до Америки. Незважаючи на американський паспорт, він вважає себе українцем, наразі танцюрист фінансово допомагає українській армії.

Наприкінці 2010 року Макс Чмерковський став героєм романічного реаліті-шоу "Холостяк". 25 дівчат боролися за його увагу, проте лише одній вдалося почути найзаповітніші слова. Нею виявилася перекладач із Києва – Олександра Шульгіна. Але не сталося так, як хотілося, через деякий час пара розлучилася.

На сьогоднішній день він живе у щасливому шлюбі, у нього підростає 6-річний син Шай Александер. У липні 2017 року  зіграв розкішне весілля з танцівницею Петею Маргатройд.

Раніше ми писали, що Макс Чмерковський розповів про роботу із Дженніфер Лопес.