"Знищував морально": Ксенія Мішина розповіла правду про розставання з Олександром Еллертом (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Українська актриса Ксенія Мішина ще до повномасштабного вторгнення розлучилася з коміком Олександром Еллертом. Проте багатотисячна армія шанувальників все ще сподівається, що улюблена пара з'єднається. Зірка чесно відповіла, на якому етапі їхні стосунки зараз. Докладніше далі.

Мішина у програмі Слава+ зізналася, що не спілкується з колишнім коханим. Незважаючи на те, що Олександр їй кілька разів писав, вона не має бажання підтримувати з ним зв'язок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це такий тригер. Ми були на телебаченні, ми жили разом, ми транслювали своє особисте життя. Ну, звісно, людям цікаво. Але все. Ми розлучилися, все, до побачення. Спілкування ми не підтримуємо,

— поділилася артистка.

На питання ведучого Слави Дьоміна, чи допомагав Ксенії Олександр, коли розпочалася повномасштабна війна, вона несподівано сказала: "Знищував морально, давай так", — підсумувала вона.

Історія кохання

Ксенія Мішина у 2020 році стала головною героїнею проєкту "Холостячка". Після першого випуску багато шанувальників вирішили, що переможцем стане саме Олександр Еллерт. Між ними так і лунали романтичні флюїди, тож наприкінці грудня стало відомо, що вони стали офіційно парою.

Розставання Мішиної та Еллерта у 2021 році справило справжній фурор у Мережі. Фанати парочки довго не могли відійти від такого шокуючого повідомлення. Що підштовхнуло їх на такий відчайдушний крок і хто виявив ініціативу – досі не відомо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Ксенія Мішина розповіла, скільки витрачає на місяць.