Новий скандал навколо коронації: експодруга Меган Маркл публічно назвала її егоїсткою

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після того як стало відомо, що принц Гаррі відвідає коронацію батька без Меган Маркл, обговорювати це почали не тільки королівські експерти, а й наближені знайомі монархів. Так, осторонь не залишилася колишня подруга Меган Маркл — телеведуча Ліззі Канді різко висловилася проти герцогині Сассекській, звинувативши її в егоїзмі. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua.

Як повідомляє Daily Mirror, 54-річна британська телеведуча не підтримала рішення експодруги пропустити коронацію Чарльза III. За словами Ліззі, Меган Маркл просто боїться публічного осуду, тому знайшла виправдання — день народження сина, — аби не летіти до Британії.

Я думаю, що Меган не прийде на коронацію, тому що вона знає, що її будуть освистувати, але вона висловлює свої власні почуття і побоювання з приводу того, що її освистають, перед своїми дітьми,

— сказала Ліззі Канді.

Варто зазначити, найбільше телеведуча обурена тим, що на церемонії не з'являться діти принца Гаррі та Меган Маркл — Арчі, якому в день коронації виповниться 4 роки, і однорічна Лілібет. За словами Канді, діти є частиною королівської сім'ї та офіційно визнані принцом і принцесою, тому обов'язково мають бути присутніми на коронації рідного дідуся.

Що скажуть їм Гаррі та Меган, коли стануть старшими? Коли вони запитають: "Чому ми не були там у найісторичніший момент британської історії? Чому ми не були на тому балконі?" Що відповість Меган?

— додала Канді.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що через одкровення про пристрасть до кокаїну принца Гаррі можуть депортувати зі США.