"Бандерятко вітає": снайперка Євгенія Емеральд вдруге стала мамою — перше фото дитини

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Українська військовослужбовиця Євгенія Емеральд із позивним "українська Жанна Д'Арк" поділилася радісною новиною. 14 квітня снайперка вдруге стала мамою, на світ з'явилася довгоочікувана донька. Деталі у матеріалі.

На пологах української захисниці був присутній її чоловік Євген Стипанюк, який служить у лавах ЗСУ.

Бандерятко вітає. Ми з Євгеном Стипанюком стали батьками. Дякую, що ти був зі мною. Дякуємо за найкращий результат нашого кохання. ПС: це неймовірні пологи! Мені дуже сподобалося, ще хочу,

— написала вона.

Євгенія на сторінці в Instagram опублікувала кілька фото та відео, які були зроблені до та після пологів. Щасливі батьки не приховують радості, проте імені новонародженої поки що не розкривають.

Численні шанувальники привітали пару з поповненням та побажали всього найкращого: "Щирі привітання для маленької, нехай буде здорова разом із батьками під мирним українським небом"; "Щасливого та довгого життєвого шляху, нехай дитинство буде позитивним та яскравим"; "Вітаю! На радість мамі та татові!!! Щасливого дитинства"; "Щасливої доля вашої доньки".

Зазначимо, що Євгенія Емеральд до повномасштабної війни займалася ювелірним бізнесом, але після 24 лютого закрила свою справу. Захисниця вступила до тероборони, а потім служила у полку спеціального призначення НПУ "Сафарі".

14 жовтня минулого року вона одружилася з військовим Євгеном Стипанюком, якого зустріла на війні. Відомо, що у жінки підростає 10-річна донька Жасмін від попередніх стосунків, а у чоловіка — син.

Раніше ми писали, що Євгенія Емеральда показала маму.