"Кучерявка Сью" нарешті вийшла заміж! Чоловіком акторки став її друг дитинства (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

41-річна американська співачка й акторка Елісон Портер, відома за головною роллю у фільмі "Кучерявка Сью", вийшла заміж за хореографа Джастіна Де Вера. З самого дитинства закохані були близькими друзями, проте нещодавно вони вирішили пов'язати себе тенетами шлюбу. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!

Як повідомляє видання People , весільна церемонія пари відбулася минулої неділі. Елісон і Джастін відсвяткували весілля в Садах Венери в Caesars Palace в Лас-Вегасі, розділивши таїнство тільки з найближчими людьми.

Я думаю, що і я, і Джастін були так довго найкращими друзями, що це просто стало наступним кроком,

— прокоментувала Елісон Портер.

Варто зазначити, що зірка фільму "Кучерявка Сью" познайомилася зі своїм чоловіком ще в дитинстві. Увесь цей час Елісон Портер і Джастін Де Вера були близькими друзями, проте у 2018 році зрозуміли, що їх пов'язують і романтичні почуття. Відтоді пара публічно розповіла про свій роман, а 2021 року в них народилася донька Шайло Бі.

З 2012 до 2018 року акторка була одружена з колишнім актором Браяном Отенрітом, у шлюбі з яким вона народила двох дітей — сина Мейсона Блейза і доньку Арію Сейдж. За словами Елісон, її новий чоловік чудово ладнає з її дітьми від попередніх стосунків.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про одруження "Чоткого паци з Рівного" , відомого по мему "Це мєрзость".