Стосунки, що не витримали війни: відомий український поет та військовий Павло Вишебаба заявив про розлучення

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український екоактивіст, поет та командир відділення ЗСУ у 68 ОЄБр ім. Олекси Довбуша Павло Вишебаба вперше відверто розповів про розлучення з дружиною. У соцмережах письменник зізнався, що його стосунки погіршилися на фоні війни, коли він пішов боронити Україну від окупантів. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram військовий опублікував допис, у якому відверто розповів, що з 2022 року він не перебуває у стосунках. Він зауважив, що прихильники його творчості могли помітити це вже давно, але вирішив внести ясність особисто, аби більше не повертатися до цієї теми у публічному просторі.

Я розлучений. Для друзів і уважних читачів моєї збірки віршів це давно не секрет. Та схоже про це треба зробити окремий допис, щоб не відповідати на це питання знову й знову. Я розлучений, історія нашої родини закінчилась у 2022-му, поповнили статистику розірваних шлюбів під час війни,

— розповів Павло.

Автор відомої збірки віршів "Тільки не пиши мені про війну" зазначив, що не хоче розкривати усі деталі розлучення. Павло лиш підкреслив, що залишився у нормальних стосунках з дружиною, з якою виховує спільну донечку. Разом із тим уся ця любовна історія залишилася в його житті позаду.

Скористаюсь своїм правом не посвячувати інших в деталі — це наше приватне життя. Ми залишаємось люблячими батьками нашої прекрасної доньки. Це давно позаду, життя продовжується,

— зауважив Павло Вишебаба.

Відзначимо, Павло Вишебаба — 37-річний захисник України, що обіймає посаду командира відділення ЗСУ у 68 ОЄБр ім. Олекси Довбуша. До початку повномасштабного російського вторгнення чоловік активно займався екоактивізмом та є одним із засновників організації "Єдина планета", що популяризує етичне ставлення до тварин та відповідальне ставлення до довкілля та біорізноманіття планети.

Сам Павло народився у Краматорську, тому питання захищати рідну землю, яку намагаються знищити окупанти, для нього принципове. До слова, саме на війні Вишебаба написав свій відомий вірш "Доньці" (Тільки не пиши мені про війну), який згодом поет разом зі співачкою KOLA записав в якості пісні.

Нагадаємо, після заяви про розлучення Камалія несподівано натякнула на примирення з чоловіком-мільярдером. На Великдень вона публікувала дуже цікаві спільні фото.