Алек Болдвін заявив, що батьки вбитої Галини Гатчінс наживаються на трагедії, вимагаючи від нього гроші

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після нещасного випадку на зйомках фільму "Іржа", коли в жовтні 2021 року Алек Болдвін випадково вбив українську операторку Галину Гатчінс, голлівудському акторові доводиться судитися не тільки зі знімальною командою проєкту, а з родичами загиблої. Проте нещодавно Болдвін звинуватив сестру та її батьків у намірі нажитися на її смерті. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!

Як повідомляє видання Daily Mail, Алек Болдвін виступив проти виплачування грошових компенсацій сестрі та батькам Галини Гатчінс. За його словами, сім'я вбитої українки мати Ольга Соловей, батько Анатолій Андросович і сестра Світлана Земко — хочуть нажитися на її смерті. У зв'язку з цим актор просить суддю відхилити позов, у якому ті вимагали відшкодувати збитки за умисне заподіяння емоційного стресу і недбалість на знімальному майданчику.

Адвокат сестри та батьків Гатчінс Глорія Оллред заявляла, що якби Галина була живою, вона б не дозволила рідним залишитися в Україні та перевезла б їх до США. Відомо, що мама вбитої працює медсестрою і доглядає за пораненими українськими захисниками, а сестра Галини самостійно виховує двох дітей, оскільки її чоловік обороняє Україну на фронті. У зв'язку з нещасною загибеллю Гатчінс її родичі вимагають від Болдвіна збитки.

Зі свого боку адвокат Алека Болдвіна намагається переконати суд у тому, що позов сестри та батьків убитої "вводить слідство в оману", адже їхня головна мета — отримання грошової компенсації. За словами юристів, Галина не була надто близькою зі своїми родичами, тож суд може ухвалити рішення на бік актора.

Втрата дочки та сестри, безумовно, болюча за будь-яких обставин. Проте позивачі перебували на відстані від Галини фізично, фінансово та емоційно протягом багатьох років до її смерті. У них немає реальних підстав для позову проти відповідачів. Ця дія вводить слідство в оману,

 — стверджує адвокат Болдвіна.

Нагадаємо, нещодавно зірку Marvel Джонатана Мейджорса заарештувала поліція — стало відомо, у чому його звинувачують.