Організатори Євробачення відреагували на звинувачення Руслани щодо її запрошення у Ліверпуль

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Напередодні Євробачення-2023 розгорівся сильний скандал — співачка Руслана заявила, що її не запросили на конкурс. Однак одразу після публікації артистки організатори швидко відреагували на її слова і розповіли, що насправді Руслана отримала офіційну пропозицію виступити на Євробаченні цього року, оскільки вона була першою, хто переміг на пісенному конкурсі, представляючи Україну. Подробиці конфлікту дізнайтеся на HOCHU.ua!

З ініціативи Суспільного Мовлення та ВВС, які цього року є організаторами конкурсу, Руслана була включена в програму шоу. В офіційній заяві сказано, що артистка справді сильно вплинула на історію участі України на Євробаченні, адже була першою, хто повернувся додому з перемогою на конкурсі.

Нам достеменно відомо, що співачка і її команда знають про ці плани, і до того — вже провели необхідну підготовку. Детальна інформація залучення артистів є конфіденційною до моменту офіційного оприлюднення організатором. На сьогодні ми можемо лише наголосити, що Руслана виступатиме у низці форматів, які відбуватимуться до та під час проведення Євробачення в Ліверпулі, зокрема у фіналі конкурсу. Наскільки нам відомо, BBC має намір включити Руслану до фіналу Євробачення-2023,

— сказано в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно TVORCHI представили кліп на ремікс треку Heart of Steel, з яким поїдуть на Євробачення. Музиканти знімали відеороботу всю ніч, під час комендантської години, задіявши 60 танцюристів — результат роботи можете побачити в нашому матеріалі.

Фото: GettyImages