Оце так несподіванка! Зниклого Олега Винника помітили в Києві (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після того як продюсер Олега Винника призупинив із ним співпрацю, зниклий артист засвітився на вулицях Києва. З чуток уже понад рік український музикант перебуває в Німеччині, де проходить лікування. Однак днями його помітили в центрі столиці. Подробиці дізнайтеся на HOHCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Публічно цією інформацією поділився блогер Ростислав Калацинський у своєму новому відео на однойменному You-Tube-каналі. За словами інфлюенсера, одна з передплатниць надіслала йому відео, яке підтверджує, що Олег Винник повернувся в Україну. За словами інсайдера, чоловіка, дуже схожого на артиста, помітили в Києві неподалік від цирку на вулиці Гоголівській. Коли він зрозумів, що його особистість розсекретили — негайно поспішив сховатися від камери.

Схоже, що вчора Винник прибув до Києва і зустрівся зі своїм продюсером. Винник розмовляє телефоном, поправляє куртку. Він нервує, озирається довкола, а коли помічає, що його знімають на камеру, почав іти в інший бік,

— прокоментував Ростислав.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що на відео складно розібратися, чи насправді це Олег Винник, або ж просто схожий на нього чоловік. Поки що ні представники команди артиста, ні його експродюсер не коментують новини про його повернення в Україну. Втім, від самого виконавця теж навряд чи фанати отримають відповідь, адже нещодавно Олег Винник повністю "почистив" свої соцмережі та не виходить на зв'язок із підписниками вже понад рік.

Нагадаємо, нещодавно українська телеведуча згадала, що проблеми зі здоров'ям Олега Винника почалися задовго до початку повномасштабної війни. Нателла Кірс розповіла, що на зйомках виконавець з'являвся з особистим лікарем і часто "підживлював" горло уколами.