Артист за Україну, а організатори — проти: на концерті Noize MC українців виганяли із залу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Російський репер Noize MC відкрито засуджує кремлівську диктатуру та війну, яку розпочала рф, тому активно допомагає українцям, влаштовуючи благодійні концерти. Однак його крайній виступ навряд чи викликав у глядачів позитивні емоції. Адже на концерті в Молдові охорона грубо поводилася з українцями та викидала жовто-блакитні стяги, який приносили глядачі. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!

Нещодавно Noize MC провів сольний концерт у Молдові, кричущі події якого швидко стали відомі в Мережі. Так, під час виступу Іван Алєксєєв (наст. ім'я артиста) виконував пісню "Вуду" українською мовою, а глядачі почали розгортати прапор України. На такі дії охорона закладу відреагувала вкрай агресивно — працівники стали забирати прапори, часто застосовуючи фізичну силу, а в деяких випадках і зовсім виганяли глядачів.

Як повідомили місцеві Telegram-канали , дії охорони помітив вокаліст. Репер зупинив виступ і заявив: поки прапор не повернуть — він не продовжить співати. У цей момент глядачі підтримали кумира і почали скандувати "Ні війні".

Зазначимо, репер Noize MC — один із небагатьох російських артистів, які публічно виступили проти війни. Разом із сім'єю він виїхав із рф і дає концерти за кордоном. Під час своїх виступів співак розповідає про жахи, які чинять російські окупанти, а також збирає гроші на допомогу Україні. У березні минулого року артист випустив пісню "Вуду", яку записав українською мовою. Саме під час виконання цієї пісні в Молдові охорона почала відбирати в глядачів прапори.

Нагадаємо, нещодавно казахський репер Jah Khalib здивував українців висловлюванням про любов до росії . Варто зазначити, що виконавець особисто застав початок повномасштабного вторгнення, оскільки на той момент перебував у Києві, і висловив підтримку Україні. Однак через рік Khalib взяв свої слова назад, щоб гастролювати країною-терористом.