Після скандального розлучення Костянтин Войтенко закрутив новий роман: перше спільне фото закоханих

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український актор Костянтин Войтенко вперше показав свою нову дівчину. Зірка українських серіалів лише пів року тому розлучився з танцівницею Валентиною Марініною, та вже наважився публічно заявити по нові стосунки. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram  Костянтин Войтенко опублікував спільні кадри з коханою дівчиною. Пара позувала в обіймах одне одного, а в описі актор зазначив, що з Наталією Камінською відчуває справжнє кохання. Про нову обраницю Войтенко наразі мало що відомо. Судячи з її соцмереж можна лише припустити, що дівчина має дитину від минулих стосунків та створила магазин повсякденного одягу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найприємніше в житті — це кохати і відчувати, що тебе кохають. Моя Наталі Камінська,

— підписав кадри Костянтин Войтенко.

Нагадаємо, восени 2022 року Костянтин Войтенко розлучився з дружиною, танцівницею Валентиною Марініною, разом з якою прожив 7 років. Про серйозні проблеми у стосунках подружжя стало відомо у вересні 2021 року, коли актор брав участь у шоу "Танці з зірками". Тоді Войтенко публічно розповів про їх негаразди, та під час зйомок пара зробила декілька гучних заяв, зокрема про брехню та недовіру в їх стосунках.

Так, за словами Костянтина сварки з Валентиною почалися на фоні того, ніби танцівниця не потрапила у проєкт, однак сама ж Марініна зізналася, що вони давно мають відкритий конфлікт та ходять на парну терапію. Згодом виявилося, що Костянтин Войтенко та Валентина Марініна перебувають у стані розлучення з літа 2021 року. Але крапку у стосунках вони поставили лише на початку жовтня 2022 року. Колишнє подружжя має доньку Емілію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Антон Савлєпов вперше прокоментував, у яких стосунках знаходиться зі своєю дружиною, російською акторкою Іриною Горбачовою. Після того, як вона відвідала Московський кінофестиваль, співак вирішив розставити крапки над "і".