Андрій Данилко обурений, що Руслану не запросили виступити на Євробаченні-2023

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Схоже, що Євробачення не може пройти без скандалів. Нещодавно українська співачка Руслана висловила незадоволення через те, що її не запросили виступити у фіналі пісенного конкурсу. За артистку заступився Андрій Данилко. В інтерв'ю інформаційному агентству УНІАН висловив свою позицію. Деталі — у матеріалі.

Андрій Данилко вражений, чому не запросили переможницю конкурсу 2004 року. Артист не розуміє, за якими критеріями відбувається відбір виконавців від України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При всій повазі. Я не розумію, чому є Alyona Alyona, а немає Руслани? Повинна бути якась схема. Хоча, як на мене, нехай всі беруть участь,

— зазначив він.

За його словами, запрошувати на шоу виконавця, який не представляв Україну на Євробаченні, є дивним.

Наскільки я чув, то її запрошували, Руслану, на якісь заходи в рамках Євробачення... Вони ж не можуть одне й теж показувати щороку. Звичайно, ти виграла 2004 року... Звичайно, всіх не можуть, напевно. Те, що мені дуже незрозуміло, це коли беруть участь люди, які до цього не мали жодного відношення. А ті, які мали відношення, м'яко кажучи, привезли Євробачення в Україну, вони не беруть участь. Для мене це дивно,

— сказав Данилко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Андрій Данилко зізнався, чи погодиться знову поїхати на Євробачення. За його словами, повторити цей досвід він точно не погодиться.