"Все робила, ніби мені 37": Оля Полякова пошкодувала, що розкрила свій реальний вік (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Популярна українська співачка Оля Полякова минулого року зізналася, що впродовж багатьох років приховувала свій справжній вік від шанувальників. Так, вона розповідала, що 1984 року народження, а насправді – 1979. Нещодавно артистка поділилася, чому шкодує, що розкрила свою таємницю. Деталі — у новому матеріалі.

Оля Полякова у програмі Дорослі дівчата на YouTube-каналі зізналася, що лише торік нарешті усвідомила свій справжній вік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Я шкодую, що сказала про це. Коли сказала, що мені 43 роки, я це усвідомила. Я почала почуватися на 43, а раніше відчувала себе на 37. І тому я шкодую. Я реально вірила, що мені 37. Все робила, ніби мені 37,

— сказала вона.

Артистка вирішила трохи поміркувати на тему віку та прийняття себе. За її словами, потрібно докладати багато зусиль, щоб бездоганно виглядати.

Потрібно полюбити себе. Якщо ви курите, ви повинні розуміти, це це обов'язково завдасть шкоди вашому організму і вашій шкірі, якщо ви п'єте — це призведе до набряків, якщо ви вживаєте калорійну їжу — ви можете погладшати. Коли ви будете подобатися в дзеркалі, у вас буде енергія, сила, блиск в очах. Тому що молодість не в паспорті,

— заявила вона.

Полякова додала, що не вірить у максимальне прийняття себе, яке зараз активно пропагується у Мережі. Адже співачка впевнена, що жінки, які мають зайву вагу та зморшки не подобаються собі.

У цьому віці, щоб бути молодим і красивим, потрібно полюбити себе в дзеркалі. Але все це фігня, коли кажуть "полюби себе і прийми таким, який ти є". Якщо у тебе зайвих 30, 25, 15 кг, у тебе зморшки, прищі, сивина, потріскані руки, розтяжки, ще щось, ти не зможеш собі сподобатися... Як би ти себе не переконувала, що "найчарівніша і найпривабливіша". Це цілком можливо,

— резюмувала вона.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Оля Полякова розповіла, яка фраза тримає її чоловіка у шлюбі. Незважаючи на велику різницю у віці пара створила міцні сімейні стосунки та виховує двох дочок.