"Світ збожеволів": шанувальники засудили Надю Дорофєєву за надто відверте фото з Кацуріним

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва близько року перебуває у стосунках із київським ресторатором Михайлом Кацуріним. Останнім часом зіркова пара дедалі частіше ділиться спільним контентом у соцмережах. Проте недавнє фото розлютило навіть найвідданіших шанувальників артистки. Деталі — у матеріалі HOCHU.ua!

33-річна Надя Дорофєєва намагається не ділитися подробицями особистого життя ні з шанувальниками, ні з журналістами. Це правило не поширюється на соцмережі, в яких вона досить відверта. Кілька годин тому на сторінці в Instagram розмістила кадр, на якому зображена разом із Михайлом Кацуріним. Закохані знялися під час поцілунку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, знаменитість повідомила, що україномовна композиція "Щоб не було" б'є рекорди на YouTube, кількість переглядів на популярному відеохостингу сягає 13 мільйонів.

Користувачі Мережі засудили Надю та Мишу, багато хто зазначив, що такі фото потрібно берегти для домашнього архіву:

  • "Для чого це виставляти. Зробити такий знімок може кожен, але виставляти на показ — невихованість. Має бути табу. Нажаль, у вас цього немає. Фу";

  • "Перебір, навіщо все на показ";

  • "Світ збожеволів";

  • "Ну то вже трохи занадто". 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що нещодавно Надя Дорофєєва відсвяткувала день народження. Стало відомо, що їй подарував коханий Михайло Кацурін.