Українці знайшли собі "нового" Олега Винника, але сам співак від цього не в захваті

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Український музикант Андрій Кравченко може зайняти місце на сцені замість Олега Винника, який з початку повномасштабного вторгнення не виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками. Артист в інтерв’ю YouTube-каналу Rostyslove Production розповів, що думає про схожість з виконавцем хіта "Вовчиця". Деталі в матеріалі HOCHU.ua!

За словами 32-річного Андрія Кравченка, багато українців вбачають в ньому схожість з Олегом Винником. Він зауважив, що в них схожі стилі виконання пісень, проте в кожного свій музичний шлях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Люди так, справді, порівнюють. У TikTok, Instagram, у Youtube мені пишуть. Щиро кажучи, я такого не очікував. У мене в планах копіювати якусь манеру чи стиль не було. Дехто пише, що схожий, а інші пишуть, що Кравченко сам на себе схожий. У мене свій шлях. Ну, я розумію, чому виникло це порівняння. Олега немає, він зник, і людям не вистачає того, що було. У мене з ним просто схожі стилі. Не хочу, щоби нас порівнювали. Ну, я думаю, що зараз це просто такий період, і він пройде,

— розповів він.

Кравченко вважає, що прихильниці Олега Анатолійовича з нетерпінням чекають його повернення до України, а також пояснив максимальну схожість їхніх голосів.

Я п’ять років був солістом фольклорного ансамблю, потім я пішов на постановку голосу, зі мною працювали народні артисти. І не могли мене зламати, ставили мені академічний голос, але мене ніхто не зміг зламати, і я співав, як мені зручно. Можливо, це манера така, поєднання народного з естрадним. І такий тембр вийшов. Хочу, щоб Винник повернувся й підтримав своїх шанувальників. Це його завдання,

— резюмував Кравченко.

Нагадаємо, Андрій Кравченко народився в Чернігівській області. П'ять років він виступав у фольклорному ансамблі. Після цього Кравченко працював в ансамблі пісні і танцю Державної прикордонної служби України. Нещодавно виступав із благодійними концертами у Чехії та Латвії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що друг Олега Винника розповів коли співак повернеться на сцену. За його словами, артист перебував на лікарняному.