Україна пасе задніх: фанати визначили імовірного переможця Євробачення 2023

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

67-й Міжнародний пісенний конкурс Євробачення пройде 9 та 11 травня у Великій Британії (Ліверпуль) на арені M&S Bank Arena. Вже 13 травня відбудеться великий гранд-фінал, на якому стане відомо, кого найбільше оцінила Європа. Нещодавно завершилось голосування офіційних фан-клубів Євробачення. Щороку єврофани обирають свого фаворита. Так, перше місце може посісти шведська співачка Loreen, Україна не в першій і навіть не в другій п'ятірці. Деталі — у матеріалі.

Результати голосування вже з'явилися на сайті OGAE . Представниці Швеції Loreen, яка у 2012 році забрала перемогу, віддали 423 бали. Друге місце здобула Фінляндія. На третьому місці, як вважають учасники опитування, може опинитися Франція, у четвірці найкращих — Норвегія, а ось п'ятірку замикає Австрія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Україна, як і сім інших країн, здобула нуль балів. Зокрема, Данія, Латвія, Сан-Марино, Румунія, Албанія, Ісландія, Ірландія.

Зазначимо, що за прогнозами букмекерів , найбільше шансів на перемогу має Швеція (42%). На другому місці – Фінляндія (17%). Україні прогнозують третє місце (8%) На четвертому місці Іспанія (5%), а на п'ятому — Франція (3%).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Андрій Данилко чесно відповів , чи погодився він повернутися на сцену Євробачення, щоб знову поборотися за перемогу на конкурсі. За словами артиста, це пройдений досвід, до якого він не має бажання повертатися.