Потрапила до чорного списку МВС росії: мовчунка Тодоренко може опинитися за ґратами

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Телеведучу та співачку Регіну Тодоренко, яка продовжує мовчати про повномасштабну війну в рідній Україні, очікують великих неприємностей у країні-агресорці. Виявляється, у росії з'явився чорний список блогерів, яких перевірять за несплату податків. У ньому фігурує і Тодоренко. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!

Приводом для перевірки російських блогерів стало порушення кримінальної справи про ухилення від сплати податків проти Олени Бліновської, Олександри Мітрошиної та Валерії Чекаліної. На своїх рахунках вони зберігали мільйони, проте не сплачували податки до російської казни. До речі, Мітрошина вже погасила заборгованість із податків у сумі 130 мільйонів рублів, а Чекаліну та Бліновську суд відправив під домашній арешт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У Мережі з'явилася інформація про список відомих блогерів, складений МВС. Зокрема, мова йде про Регіну Тодоренко, Оксану Самойлову, Гусейна Гасанова, Інстасамку та інших. Пізніше стане відомо, чи причетні вони до несплати податків та відмиванню грошей.

Зазначимо, що Тодоренко кілька років тому запускала марафон "з виконання бажань". Вона нібито навчала технік правильної мотивації для досягнення щасливого життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Регіна Тодоренко хоче втекти з росії. За словами блогера, вона боїться свого чоловіка і свекра.