Величезний тарган затьмарив усіх зірок на Met Gala 2023: комаха стала зіркою соцмереж (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Богдана Карц

Головна редакторка

Минулої ночі в Нью-Йорку відбувся щорічний бал Інституту костюма Met Gala 2023. На цьому заході традиційно зібралися десятки світових зірок, які показали себе у всій красі. Однак, не тільки знаменитостям, як виявилось, хочеться уваги папараці. Деталі - у нашому матеріалі.

Під час мегаподії у світі шоубізу на килимову доріжку раптово вискочив величезний тарган. Комаха відразу ж прикувала до себе усі камери і “дебют” таргана миттєво завірусився в Мережі.

До речі, згодом стало відомо, що таргана таки хтось розчавив. Причому, скоріше всього, - спеціально.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що бал Інституту костюма Met Gala 2023 - це щоразу одна  з головних модних подій року. За 75 років свого існування цей захід трансформувався з благодійної вечері у fashion-подію світового масштабу, яку тепер називають “Оскаром” у світі моди та краси. Цьогоріч подія пройшла під яскравим заголовком "Карл Лагерфельд: Лінія краси". На захід прибули десятки селебріті, які показали кращі свої вбрання в абсолютно різних стилях. Килимовою доріжкою напередодні пройшлися, зокрема, Джей Ло, Кім Кардаш'ян, Сальма Гаєк, Біллі Айліш, Ріанна та її коханий - репер Asap Rocky, Ніколь Кідман, зірка “Венздей” - Дженна Ортега та багато-багато інших.