Можна тільки позаздрити: Джессіка Альба приголомшила своїм виглядом у 42 роки (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Американська акторка Джессіка Альба напевно знайшла еліксир молодості, адже як ще пояснити, що з часом її зовнішність зовсім не змінюється. Минулого тижня зірка відзначила 42-річчя, але дивлячись на її фото хочеться казати виключно про вічну молодість. Як у свої роки Джессіка Альба залишається такою молодою та як вона виглядає без макіяжу і фотошопу — дізнайтеся на HOCHU.ua.

Судячи із соцмереж Джессіки, свій день народження вона відсвяткувала декілька разів. Спочатку багатодітна мама отримала привітання від команди свого бьюті-бренду The Honest Company безпосередньо у день народження, 28 квітня. А на вікенд акторка поїхала у тиху місцевість, де скромно відсвяткувала 42-річчя разом із близькими подругами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не дивно, що у коментарях під дописами акторка отримала не тільки привітання від підписників, а ще й компліменти на рахунок її зовнішнього вигляду. Фолловери зірки зазначають, що у свої 42 роки Джессіка виглядає на 20-ть, а з роками її зовнішність змінюється тільки на краще.

Можемо припустити, що головний секрет її сяючої шкіри та завжди свіжого зовнішнього вигляду — систематичний догляд. Принаймні, про це неодноразово говорила сама Джессіка, розсекречуючи улюблені бьюті-ритуали. Окрім того, вона тісно співпрацює з дерматологами та косметологами оскільки ретельно контролює усі розробки власної косметичної компанії.

В інтерв'ю  Harper’s Bazaar  Джессіка Альба зізнавалася, що вечірні бьюті-ритуали — її найулюбленіші. Саме у вечірній час вона приділяє більше уваги догляду за шкірою, коли залишається без макіяжу та має змогу скористатися улюбленими продуктами власного бренду.

Я помітила, що засинання для мене схоже на ритуал, і я роблю собі ці повномасштабні процедури для обличчя вночі, просто щоб налаштувати себе на те, аби зануритися в ліжко...

— говорить акторка.

Перш за все Альба приділяє багато уваги демакіяжу та очищенню шкіри, а також вона є фанаткою зволожуючих серумів та сироваток. Ба більше, на своєму прикладі Джессіка розвінчує міф, що органічні масла у догляді за шкірою можуть заподіювати шкоду. Сама вона часто замінює ними звичайні креми, бо вважає, що масло більш дбайливо зволожує її шкіру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали,  як без макіяжу виглядає зірка серіалу "Друзі" Ліза Кудроу. Вона, на відміну від багатьох знаменитостей, вкрай рідко фарбується і з гідністю показує вікові зміни.