Як змінилися актори "Блакитної лагуни" через 43 роки: тоді і зараз

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

У 1980 році на екрани вийшов фільм "Блакитна лагуна", який відразу ж підкорив серця глядачів. Роман Генрі Де Вер Стекпула екранізували кілька разів, проте стрічку режисера Рендала Клайзера високо оцінили телеглядачі. Для створення кіношедевра знадобилися актори, які були готові зіграти відверті сцени і навіть з'явитися у кадрі оголеними. Редакція HOCHU.ua розкаже, як зараз виглядають актори.

Крістофер Аткінс — Річард Лестрендж

Американський актор Крістофер Аткінс народився у місті Рай, штат Нью-Йорк, у родині американців німецького походження Дональда Боманна та Бітсі Небауер. Ще в середній школі Крістофер почав працювати рятувальником, а потім інструктором з вітрильного спорту. Незабаром привабливого хлопця помітили асистенти фільму Блакитна лагуна на пляжі, і одразу запропонували йому спробувати себе в ролі актора. Майбутня знаменитість не лише погодився приєднатися до зйомок, а й трохи змінити імідж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після приголомшливого успіху, Аткінс з'явився на обкладинках кількох десятків журналів для підлітків і став одним із перших пінап-чоловіків моделей. Так, у 1982 році з'явився на обкладинці еротичного журналу. Актор усвідомив, що має популярність лише завдяки зовнішності, проте хотів показати режисерам, що з нього вийде чудовий драматичний актор. Незважаючи на амбіції, отримував ролі з низьким рейтингом — "Піратський фільм", "Швидкий курок", "Повсталий Дракула", "Даллас", "Ніч на небесах". Його становище могло бути кращим, але актор двічі номінувався на ганебну премію "Золота малина".

Що стосується особистого життя, то в 2007 році після 22 років шлюбу розлучився з Лінн Вебер. У цьому шлюбі народилося двоє дітей.

Брук Шилдс — Еммелін

Брук Шилдс ще в десятирічному віці розпочала кар'єру моделі та засвітилася у кількох епізодах. Першою акторською роботою майбутньої зірки стала участь у серіалі "Слонова кістка", знятому Франческо Скавулло. Незважаючи на те, що вона не мала акторської освіти, Брук продовжувала зніматися в телесеріалах. У 15-річному віці позувала для Vogue та реклами Calvin Klein, а незабаром їй запропонували роль у "Блакитній лагуні".

За роль милої Еммелін Брук удостоїлася антинагороди "Золота малина", багато хто міг би впасти в депресію, проте вона продовжила кар'єру і розвивалася, як актриса і модель. За головну роль у серіалі "Непередбачувана Сюзан" потрапила до двох номінацій престижної премії "Золотий глобус".

В особистому житті красуні все добре, у другому шлюбі з продюсером Крісом Хенчі їй вдалося знайти жіноче щастя. Зіркова пара на шляху до гармонії пережила втрату дитини, проте нещастя лише згуртувало їхній шлюб. Нині у них двоє дорослих доньок.

 Лео Маккерн — Педді

Роль Педді Батона дісталася австралійському актору Лео Маккарну, який, до речі, не мав акторської освіти, ба більше, у 15 років, унаслідок нещасного випадку, втратив ліве око. Однак ні скляне око, ні австралійський акцент не завадили йому виїхати з рідної Австралії до Великої Британії та стати провідним актором місцевого театру.

Після "Блакитної лагуни" Маккерн продовжив зніматися в кіно аж до 2000 року, проте різко зник із медіапростору. Причина — численні хвороби, у 2002 році попросив сім'ю влаштувати його до будинку для літніх людей. За кілька тижнів серце 82-річного артиста зупинилося. У нього залишилися дружина Джейн, заради якої він переїхав до Британії, а також дві доньки.

Вільям Деніелс — Артур Лестрендж

Деніелс розпочав свою кар'єру в першій половині сорокових років з ролей на бродвейській сцені, а потім розширив сферу діяльності, знімаючись у перших телевізійних програмах. У 80-ті з'явився в серіалі "Сент-Елсвер", де протягом шести років грав кардіохірурга, а в 1986 році отримав заповітну "Еммі". Несподівано актор зник на початку нульових, але незабаром порадував шанувальників появою в "Анатомії пристрасті", а 2014 році за його участю стартували зйомки у серіалі "Історії Райлі".

Зазначимо, що цього року акторові виповнилося 96 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як за 28 років змінилися виконавці головних ролей телесеріалу "Зена - королева воїнів". Більшість акторів не тільки змінилися зовні, а й обрали інший вид діяльності.