Алла Пугачова терміново повернулася в росію: плани примадонни, яка втекла від диктатури, різко змінилися

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Російська виконавиця Алла Пугачова несподівано повернулася в росію, звідки втекла після початку повномасштабної війни. Одразу після відпустки з дітьми та чоловіком їй довелося вилетіти в москву. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!

Як повідомляють російські Telegram-канали, примадонна повернулася в росію на похорон своїх близьких друзів-дизайнерів, Валентина Юдашкіна і В'ячеслава Зайцева. Обидва модельєри тісно співпрацювали з Аллою Пугачовою і відповідали за створення її більшості концертних образів. Крім того, Зайцев придумав знаменитий балахон примадонни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що прощання з Юдашкіним, який помер 2 травня, відбудеться 6 травня. Дизайнера поховають на Троєкуровському кладовищі в Москві.

Що стосується В'ячеслава Зайцева, його похорон поки що офіційно не призначено. Причиною тому став сімейний конфлікт. Повідомляється, що син модельєра хоче поховати батька на Здехівському цвинтарі в підмосков'ї, однак онука дизайнера категорично проти та наполягає, щоб місцем поховання Зайцева було Новодівиче кладовище. Зазначимо, останнє є кладовищем закритого типу, де зазвичай ховають або за заслуги перед вітчизною, або під родинні поховання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що  модель-двійник Кім Кардаш'ян померла у 34 роки. Дівчина померла від обширного серцевого нападу через кілька годин після чергового хірургічного втручання.