Вєрка Сердючка з "мамою" прибули до Ліверпуля на Євробачення: перші фото

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Популярний український артист Андрій Данилко у образі Вєрки Сердючки 13 травня виступить на сцені пісенного конкурсу Євробачення. Знаменитість вже прибув до британського Ліверпуля. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!

Андрій Данилко на своїй сторінці в Instagram опублікував фото зі своєю "мамою", актрисою Інною Білоконь, з аеропорту. Артисти обрали зручні спортивні костюми, Данилко, традиційно позував у кепці та у медичній масці. Раніше в інтерв'ю наголошував, що перестане носити маску, коли в Україні закінчиться війна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Реєстрація в Ліверпулі,

— коротко підписав Данилко.  {media_gallery_1}

Нагадаємо, 67-й міжнародний пісенний конкурс цього року пройде у британському місті Ліверпуль. Країна погодилася провести захід від імені України, оскільки у нашій країні продовжується повномасштабна війна.

Дата першого півфіналу – 9 травня, другого – 11 травня, гранд-фіналу – 13 травня. Україна автоматично опиняється у фіналі – гурт TVORCHI 13 травня виступить під номером 19.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Андрій Данилко чесно відповів, чи погодився б він повернутися на сцену Євробачення, щоб знову поборотися за перемогу на конкурсі. Його виступ, до речі, вважають просто феєричним і саме після того виступу Вєрки Сєрдючки виконавцю закрили шлях до росії.