Після операції в Анни Трінчер почалися серйозні ускладнення: концерти переносяться

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка і блогерка Анна Трінчер поскаржилася на погіршення стану здоров'я після перенесеної 5-годинної операції. У зв'язку з ускладненнями артистці довелося перенести концерти в рамках туру Україною. Деталі дізнайтеся на HOCHU.ua!

В Insta Stories Анна Трінчер розповіла, що після видалення зубів мудрості в неї почався запальний процес. Одразу після операції, попри сильні набряки, артистка вже виступала перед глядачами, проте зараз ситуація загострилася і вона змушена частково перенести свій концертний тур. Набряк почав знову повертатися, а разом із ним з'явився і сильний біль. Ситуація настільки загострилася, що дівчина була змушена звернутися до фахівців.

Я не хочу вдаватися в подробиці. Якщо коротко розповісти подробиці, то в мене почалися ускладнення після операції. У мене виник гній і справа майже дійшла до абсцесу, наскільки я зрозуміла,

— розповіла Анна Трінчер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лікарі зазначили, що зараз виконавиці необхідний постільний режим, але скасувати всі проєкти вона не може. За словами Ані, вона могла б вдатися до сильнодіючих ліків і все ж не переносити концерти. Проте, порадившись із командою, вона вирішила поберегти своє здоров'я і зрушити дати виступів в Ужгороді, Івано-Франківську та Хмельницькому.

Звичайно, я можу закидатися знеболювальним і сидіти на таблетках, але я не хочу, щоб це впливало на мій стан, моє здоров'я. Я хочу, щоб я видала 101% від того, що я можу. У такому стані лікар сказав мені лежати, тому що це запальний процес. Організму і мені було дуже важко,

— розповіла співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер зганьбилася на всю країну. В одному з випусків шоу "Я люблю Україну" артистка не змогла відповісти на елементарні запитання про нашу країну.