Настя Каменських чесно відповіла, чому Потап не поїхав із нею в тур Україною

Новини шоубізнесу

В кулуарах ходили чутки, що зіркове подружжя – Настя Каменських та Потап (Олексій Потапенко) – знаходиться на грані розлучення. Проте нещодавно Каменських заявила, що в їх шлюбі все гаразд. Більше подробиць про особисте життя пари — далі в матеріалі HOCHU.ua!

Цією весною Настя Каменських вирушила у концертний тур по містах України. За її словами, поруч коханого чоловіка з нею не було, однак, не дивлячись на це, вона відчуває його підтримку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ну, а як Льоша міг відреагувати на те, що я поїду з концертним туром, головною метою якого буде зібрати гроші нашим захисникам? Звісно, підтримав, бо розуміє усю важливість цього туру. І дуже мною пишається. Зараз кожен з нас перебуває там, де може бути максимально корисним. Це головне і найважливіше,

— сказала вона в коментарі ТСН.

Крім того, артистка підкреслила, що Потап наразі перебуває в Україні, проте бачаться вони рідко. Вона зазначила, що в час війни багато закоханих, сімей не бачать одне одного місяцями, а, можливо, вже і роками.

Іноді наші графіки співпадають, іноді – ні. Та і зараз така ситуація, що дуже багато закоханих, сімей, жінок та чоловіків, не бачать одне одного місяцями, а, можливо, вже і роками. З одного боку, це жахливо. З іншого боку, в моменти цих нечастих зустрічей ти відчуваєш настільки гостру ейфорію, настільки сильне щастя, що цей шквал емоцій тебе просто збиває з ніг,

— відповіла Настя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Настя Каменських не привітала Потапа з роковинами весілля. Тоді шанувальники запідозрили, що у пари знову проблеми у стосунках.