Вийшла заміж та стала мамою? Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан показала, на кого проміняла Михайла Заливако (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Переможниця 11 сезону шоу Холостяк та колишня дружина екскерівника Офісу президента Андрія Богдана Анна минулого року розсталася з харківським бізнесменом Михайлом Заливако. Нещодавно дівчина в соцмережі опублікувала нову світлину, на якій позувала з таємничим чоловіком та маленькою дитиною. Невже Анна  влаштувала своє особисте життя? Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!

Анна Богдан та Михайло Заливако зустрічалися протягом року. Закохані час від часу публікували спільні фото та навіть мріяли про спільне майбутнє. Однак стосунки Анни та Михайла були не такими міцними. В своїй соцмережі Богдан влітку 2022 року повідомила про розлучення з коханим, чим шокувала аудиторію. Причину розриву дівчина залишила в секреті, але додала, що тяжко переживає непростий період життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте наразі турагентка з радістю публікує новий контент. Так, на днях вона опублікувала знімки з відпочинку, де постала в компанії чоловіка та маленької дівчини.

Підписники зробили висновок, що Анна закрутили новий роман з бойфрендом, в якого підростає донечка. Сама дівчина поки не коментує своє особисте життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька опублікувала фото зі своїм хлопцем. Модель перебуває у стосунках із коханим кілька місяців.