"Я безмежно тебе люблю": Володимир Остапчук зворушливо привітав доньку з першим ювілеєм, а заодно згадав колишню (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Український телеведучий та шоумен Володимир Остапчук повідомив, що 5 червня для нього особливий день. Саме в цей день він вперше став батьком, його донечці Емілії виповнилося 10 років. Знаменитість адресував спадкоємиці важливі слова. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!

Відомо, що колишня дружина Володимира Остапчука, Олена Войченко, після початку повномасштабної війни виїхала до Канади разом з дітьми — Емілією та 5-річним Еваном. Ведучий спілкується з ними по відеозв’язку, також написав зворушливий допис для Емілії на честь її дня народження. До публікації додав архівні фото.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дякую, що колись обрала мене бути твоїм татом. Я безмежно тебе люблю to the Moon and Back. З твоїм 10 днем народження. Ти зараз дуже далеко, але найближче в самому серці і дякую твоїй мамі за тебе. твій татусь,

— написав він.

Підписники приєдналися до привітань маленької Емілії:

  • "З Днем народження!!!! Бажаю бути здоровою і щасливою, дитинко. Вітаю батьків зі святом";

  • "Вітаю. Щасливого дитинства під мирним небом!";

  • "Мої вітання красунечці, донечка маленька копія вас";

  • "З Днем Народження! Найкрасивішу дівчинку в світі!! Будь щасливою! І щоб завжди усі твої мрії збувалися";

  • "Щирі вітання". 

Нагадаємо, що Володимир Остапчук наразі перебуває у стосунках з Катериною Полтавською, з якою познайомився минулого року.

Також за його плечима два розлучення: якщо розрив з першою дружиною пройшов доволі гучно, пара час від часу публічно з’ясовувала стосунки, то розставання з юристкою Христиною Горняк відбулося без скандалів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Володимир Остапчук відверто зізнався , чи готов стати батьком втретє. Ведучий наголосив, що для нього це болюча тема.