"Дітей немає": Тимур Мірошниченко офіційно може усиновити дитину, але є нюанс

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Популярна зіркова родина Тимур та Інна Мірошниченко на початку повномасштабного вторгнення розповіли, що мають бажання всиновити дитину, яка залишилася без батьків. Проте пара зіткнулася з проблемами. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!

Ведучий Тимур Мірошниченко повідомляв, що вони розпочали цей важкий процес, наразі вони нарешті офіційно стали кандидатами на усиновлення. Однак за інформацією Інни, дітей начебто немає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як ми і очікували, "дітей немає". В нашій службі ми в черзі навіть не в першій десятці. Я обдзвонила всі обласні служби України. Всюди (де взяли слухавку), відповідь одна – "дітей немає",

— розповіла Інна Мірошниченко.

Дружина шоумена закликала всіх волонтерів, які володіють інформацію про дитину, яка шукає родини, повідомити напряму їй.

Нам дозволено усиновити дитину віком до чотирьох років. Важливо! У дитини має бути статус для всиновлення. Опіка не підходить, у нас немає права бути опікунами — лише усиновлення. Ми дуже хочемо в цей час подарувати щасливе життя і кохання ще одній дитині,

— додала Інна.

Зазначимо, що Інна та Тимур Мірошниченко у 2018 році одружилися. Пара виховує двох дітей – 5-річну донечку Мію та 4-річного сина Марко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Тимур Мірошниченко розповів, що під час одного з масованих обстрілів ракета впала неподалік будинку його батьків та вибухнула. Все тому, що вони живуть поблизу ТЕЦ.