"Пройде через пекло": Коля Сєрга заявив, що готовий допомогти Лободі отримати прощення від українців, але є умова (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Кароліна Гайдук

Редакторка стрічки новин

Український артист та шоумен Коля Сєрга з початку повномасштабного вторгнення захищає Україну від російських окупантів. Нещодавно у вечірньому шоу, який веде Женя Янович, розповів, що планує залучити співачку Світлану Лободу до українського шоу-бізнесу. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua.

Коля Сєрга анонсував створення нового проєкту"Ду-ду-ду Свєтку Лободу" (саме з цією піснею він отримав надзвичайну популярність на Фабриці зірок-3) та заявив, що має на меті перевиховати артистку. Наразі не зрозуміло, чи це такий жарт від Колі, чи він абсолютно серйозно вирішив допомогти Світлані Лободі врешті бути дотичною до української культури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не знаю, чи можна про це розказувати. Сьогодні якраз говорили про те, щоб ми взяли на перевиховання Лободу. Це так, поки здалеку зайшли. Скажімо так, дали їй можливість виступати для хлопців на передовій,

— сказав він.

Артист не тільки воює на передовій, а також організовує виступи українських діячів для захисників та захисниць. На його думку, якби Лобода погодилася поїхати на фронт зі своїми піснями, то український народ змінив про неї думку.

Ми зацікавлені в тому, щоб якомога більше культурних діячів поїхало туди, бо це дуже велика відповідальність. Вони йдуть туди, виховуються, повертаються. Це вже інші культурні діячі  з іншим поглядом. Повертаючись до Лободи та інших артистів, які після повномасштабного вторгнення робили кроки назад, завжди є другий шанс, ніколи не закриті ці двері. Але таким артистам потрібно починати не з нуля, а з мінусу і пройти через пекло. Тому якщо Світлана приїде, подивиться в очі хлопцям, тим, хто воює за країну, і знайде слова і покаяння, і зможе пройти через нього, супер, це буде прикладом для багатьох інших. Але чи пройде вона – подивимося,

— наголосив Сєрга.

Проте Янович зазначив, що українські військовослужбовці не будуть задоволені побачивши Світлану: "Я не впевнений, що військові одразу такі: "О, Свєтка, до нас приїхала". Свєтка, ану-ка її на…нуль. І вона іде далі".

Сєрга додав, що саме в такий момент буде зрозуміло, чи справді артистка має щирі наміри виступати в Україні: "І в цей момент ми відходимо і говоримо "Реагуй". Буде зрозуміла щирість її помислів. Якщо вона просто хоче відбілити медійну репутацію, то вона дуже швидко здасться. А якщо всередині дійсно щось переключилося, то вона піде на це. Якщо вона піде, то вона пройде через пекло. Але тоді вона вийде відновленою. Проєкт "Ду-ду-ду Свєтку Лободу" називається".

Інтерв'ю Колі Сєргі 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Світлана Лобода не відразу відреагувала на початок повномасштабного вторгнення, проте згодом записала відео, в якому зі сльозами на очах закликала зупинити війну. Артистка покинула країну-агресорку разом з дітьми, наразі проживає в Європі та активно долучається до допомоги Україні.

Проте в нашій країні не всі їй довіряють. Так, вона мала б провести концерт 25 серпня в київському клубі Osocor Residence, однак українці виступили з протестом. Представники закладу вирішили скасувати концерт співачки . Ні вона, ні її команда не прокоментували цю ситуацію.