Все-таки разом? Христина Соловій і Сергій Жадан зробили важливу заяву (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Богдана Карц

Головна редакторка

Схоже, в українському шоу-бізнесі на одну щасливу пару побільшає. Українська співачка Христина Соловій та музикант Сергій Жадан з'явилися на спільному відео та знову спровокували чутки про службовий роман. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!

Ще у грудні минулого року артисти зіграли коханих у кліпі Крістіни Соловій на пісню "Юність". У кадрі Сергій та Христина пристрасно цілувалися та обіймалися, проте тоді ніхто й подумати не міг, що між ними може бути роман.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У травні з'явилася інформація, що парочка була спіймана під час спільної прогулянки парком, пізніше співачка супроводжувала автора на презентації його нової збірки поезії. Шанувальники точно впевнені, що між ними більше, ніж просто дружні стосунки.

Сьогодні Крістіна та Сергій анонсували благодійний концерт, який відбудеться у місті Дрогобич (Львівська область). За словами зірок, усі зібрані гроші підуть на допомогу ЗСУ. Якщо музикант був зосереджений на відео, то співачка не могла стримати посмішки і просто світилася від щастя.

Неможливо відобразити вміст

Варто зазначити, що у Сергія Жадана є двоє дітей від попередніх дружин – син Іван та дочка Марія. З другою дружиною Іриною Куніциною він прожив у шлюбі понад десять років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Христина Соловій уперше прокоментувала свій роман із Сергієм Жаданом. Артистка зізналася, що їй приємно, що багатьом цікаве її особисте життя.