Остапчук оскандалився виїздом до Греції заради роботи на колишню дружину російського олігарха (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український шоумен Володимир Остапчук, який, не обговоривши з колишньою дружиною , зібрався переїхати до їхнього спільного дому, несподівано засвітився в Греції. Ведучий часто виїжджає за кордон заради благодійних заходів, однак цього разу він відвідав острів Міконос з іншою метою. Виявилося, що там він провів день народження ексдружини російського олігарха. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Українка Юлія Буряк до початку повномасштабної війни переїхала до Москви, де вийшла заміж за "воронезького алюмінієвого короля" Леоніда Арапова. Дівчина звикла помпезно відзначати день народження — кілька років тому чоловік влаштував їй мегавечірку, яка обійшлася йому більш ніж у 700 тис. доларів. На ній виступали Лобода, Валерій Меладзе, Семен Слєпаков, Леонід Агутін, путініст Лепс, група Бі-2 та інші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього року Буряк вирішила відзначати день народження в Греції, а провести захід погодився український шоумен Володимир Остапчук. Однак виявилося, що на святкуванні зібралися росіяни, про що сам Остапчук, судячи з усього, не знав. Виходячи зі слів організаторів, зараз Юлія Буряк у стосунках із якимось Андрієм, який активно допомагає українській армії, однак про те, чи розійшлася Буряк з Араповим — невідомо.

Володимир Остапчук уже відреагував на скандал і дав коментар Telegram-каналу "Культурна прачечна". За його словами, все, що відбувається — замовлення проти шоумена, щоб зіпсувати його репутацію.

Так, на відео я. Але я читаю, що пишуть — і розумію, що це замовлення на мене, тому що пишуть про те, що не є правдою, окрім того, що я там був, і плюс до цього беруть це все з голови. По-перше, замовниця — українка, з Одеси. Її чоловік — також українець. Окрім цього, організатори повідомляли, що вони, як і гості, донатять мільйони на нашу армію. Я знаю, що колишній чоловік Буряк з росії, але вона давно розлучилася з ним і не була в росії з моменту початку повномасштабного вторгнення. Свято проводив українсько-російською, тому що були гості з Грузії. Якби я знав перед подією, що там буде хтось із росіян, я б не взяв цю роботу,

— коментує Остапчук.

За словами Володимира, погоджуючись провести захід він не знав про російського олігарха і росіян серед гостей на святі. За словами ведучого, замовники запевняли, що чоловік Юлії — такий собі Андрій з України. До того ж сам шоумен сильно не вникав у деталі, адже за комунікацію з організаторами відповідав його менеджер, який після такого скандалу може залишитися без роботи.

Як підтвердження своїх слів, що він не знав про росіян на святкуванні, Володимир Остапчук поділився скріншотами листування з організаторами. За його словами, він почав займатися цим питанням одразу ж, щойно спливли неприємні подробиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ксенія Мішина висміяла стосунки Володимира Остапчука з молодою журналісткою Катериною Полтавською. Акторка відвідала розважальне шоу, в рамках якого пожартувала про різницю у віці в 16 років між шоуменом і його новою дружиною.