22-річну дружину Володимира Остапчука запідозрили у вагітності: дівчина знепритомніла

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Молода дружина шоумена Володимира Остапчука, який виступив на корпоративі перед росіянами, налякала своїх шанувальників. На відпочинку в Греції Катерина Полтавська несподівано знепритомніла. Після такого 22-річну журналістку одразу запідозрили у вагітності. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram блогерка повідомила, що втратила свідомість. Зараз Катерина Полтавська з Володимиром Остапчуком відпочиває на острові Міконос, там і з нею трапився неприємний інцидент. На фото, опублікованому в сторіс, дівчина лежала на дивані в готелі, поступово приходячи до тями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знепритомніти — є. Усе йде за планом. Взагалі нічого не пам'ятаю, у мене таке вперше. Якась су*а наврочила?

— прокоментувала Катерина Полтавська.

За словами коханої Остапчука, вона вперше в житті знепритомніла. Однак шанувальники вже почали поширювати чутки, ніби причина криється в тому, що Катерина може бути вагітною. До речі, раніше дівчина зізнавалася, що мріє про багатодітну сім'ю, тож не виключено, що пара вже всерйоз задумалася про поповнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ксенія Мішина  висміяла стосунки  Володимира Остапчука з молодою журналісткою Катериною Полтавською. Акторка відвідала розважальне шоу, в рамках якого пожартувала про різницю у віці в 16 років між шоуменом і його новою дружиною.