Даша Астаф'єва не може евакуювати бабусю з Дніпропетровщини: "Це катастрофа"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Даша Астаф'єва поділилася щемливою історією про те, що її бабуся відмовляється евакуюватися з Дніпропетровщини, де після підриву дамби на Каховській ГЕС почалися серйозні проблеми з водою. Артистка зізналася, що пропонувала родичці покинути дім, однак та не хоче залишати рідні краї.

На своїй сторінці в Instagram Даша Астаф'єва поділилася кадрами з бабусею. Співачка поділилася, що багатьом жителям Дніпропетровської області доводиться нелегко, адже через терористичні дії окупантів, на які не реагує світова спільнота, у багатьох містах і селищах практично немає води. Артистка хотіла б забрати бабусю до себе в Київ, але жінка навідріз відмовляється залишати рідну домівку.

Будинок, поставлений власноруч, господарство, тварини, город. Як і тисячі родин України, вона не бачить свого життя іншим. Нині на Дніпропетровщині біда. У десятках міст і сіл немає води, і невідомо, коли вона з'явиться. Для приватного господарства - це катастрофа,

— розповіла Даша Астаф'єва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Родичка артистки живе в будинку, який був побудований їхньою родиною. Бабуся відмовляється евакуюватися звідти, адже там пройшло все її життя, а крім того, вона не може залишити господарство — собаку, кошенят, курей та інших тварин.

З якою гідністю наші люди проходять усі ці випробування. Стільки любові в них до свого місця, яке вони змушені залишити або зберігати ціною власного життя. Як вони рятують квіти в горщиках, сусідських котів, фотографії з весілля. Вага цього нестерпного болю від цієї катастрофи дорівнює гордості за наших людей. Вони цінують життя. Вони за нього борються. І вони обов'язково переможуть,

— зазначила артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Даша Астаф'єва прямо  відповіла на чутки про її вагітність. Артистка зізналася, чи дійсно вона виношує дитину від свого загадкового коханого.