Серед білого дня на Анну Трінчер накинувся кремезний чоловік: "Погрожував набити морду"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна співачка і блогерка Анна Трінчер, якій довелося виступати у рваному костюмі, зіткнулася з погрозами на свою адресу. Під час зйомок на співачку "наїхав" охоронець, обзиваючи її та погрожуючи фізичною розплатою. Подробиці інциденту дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В Insta Stories артистка поділилася деталями неприємного інциденту. Як розповіла Анна Трінчер, на території одного з київських ЖК у неї проходили зйомки, але охоронець перервав їх і почав грубити артистці. Чоловік обзивав співачку, погрожував "набити морду" і викликати на неї поліцію.

Мені тут зранку вже погрожували "набити морду", а ще обізвали тупою... Дорослий чоловік. Підходить охоронець, починає кричати на нас і говорити: "Ви хочете проблеми? Зараз хлопці швидко приїдуть, наб'ють вам морду". Підвищував тон, переходив неодноразово на особистості, називаючи мене тупою,

— розповіла Анна Трінчер.

Причиною конфлікту стало те, що артистка хотіла зняти відео в київському ЖК. Однак охоронець заявив, що це приватна територія, зйомки на якій заборонені. Своєю чергою Анна стала доводити протилежне, адже на ділянці розташований ресторан, лікарня і ще багато чого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після скандалу з охоронцем Анна Трінчер спробувала зв'язатися з адміністрацією комплексу, щоб вирішити це питання. Дівчина хотіла поскаржитися на грубу поведінку працівника, але, так і не змогла знайти актуальні контакти адміністрації. Трінчер обурилася таким ставленням і наголосила, що в цій ситуації їй мали б показати відповідний закон, який забороняє зйомки, тому артистка вирішила діяти через соцмережі.

Він не має права говорити мені такі речі. Він має показати мені відповідний закон, або покликати адміністрацію, яка покаже мені відповідну табличку. Будь ласка, адміністрація, зверніть увагу на свого неадекватного охоронця, який не вміє спілкуватися, погрожує, за що я можу викликати поліцію. Якщо це приватна територія, то поставте ворота і напишіть, що людям сюди заходити не можна,

— додала артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер була змушена перенести свої концетри через  серйозні ускладнення  після перенесеної операції. Після видалення зубів мудрості у неї почався запальний процес, а набряк на обличчі знову посилився.