"Ніяких російських морд у залі": дружина Остапчука почала виправдовуватись за скандальний корпоратив

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Молода дружина Володимира Остапчука стала на захист шоумена після того, як він виступив у Греції перед росіянами. 22-річна журналістка Катерина Полтавська спробувала виправдати чоловіка, підкресливши, що на заході також виступав гурт Quest Pistols і Вєрка Сердючка. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Усі артисти, помічені на скандальному святкуванні дня народження колишньої дружини російського олігарха, стверджують, що не знали про присутність росіян на заході. Про це, зокрема, висловилася і дружина Володимира Остапчука. Крім того, Полтавська підкреслила, що іменинниця Юлія Буряк, яка влаштувала помпезну вечірку — одеситка, як і її новий чоловік, а з росіянином вона вже розлучилася.

Юлія, як і її новий чоловік Андрій, з яким вона була на святі, українці. Вони живуть у Швейцарії. 95% гостей на святі були українцями, а про кількох із рф ми не знали, бо організатори не попередили менеджера Вови, хоча менеджер і сам не запитав. Єдина провина Вови, що він не перевірив свого менеджера Влада, бо вони працюють разом шість років і він довіряє його вибору замовлень. Зараз Влад звільнений, бо Вова мав чіткий райдер: кола, сир і ніяких рос морд у залі,

— написала Катерина Полтавська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дружина Остапчука наголосила, що на цьому святкуванні також виступав Андрій Данилко, в'їзд якому в росію заборонено на 50 років через його висловлювання проти Путіна і російського вторгнення в Україну. З огляду на це Катерина Полтавська спробувала наголосити, що знаючи позицію Вєрки Сердючки, навряд чи вона поїхала б виступати на російській тусовці.

Ми, як і Сердючка, їхали на свято українців. Про те, що там буде кілька тп з росії, знали тільки організатори,

— зазначила дружина Остапчука.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ксенія Мішина  висміяла стосунки  Володимира Остапчука з молодою журналісткою Катериною Полтавською. Акторка відвідала розважальне шоу, в рамках якого пожартувала про різницю у віці в 16 років між шоуменом і його новою дружиною.