"Дуже боляче для мене": Камалія не може оговтатися від розставання з чоловіком-мільярдером

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Камалія, яка днями потрапила до лікарні, відверто зізналася, що відбувається в її стосунках із Мохаммадом Захуром. Артистка та її чоловік-мільярдер кілька місяців тому приголомшили фанатів новиною про розлучення, проте постійно продовжують натякати, що їхній шлюб все ще можна врятувати. Що думає з цього приводу сама Камалія дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Як стверджує ТСН.ua, у коментарі журналістам Камалія зізналася, що складно переживає цей етап у стосунках із Мохаммадом. Незважаючи на новини про розлучення їй все ще важко говорити про це, проте чоловік продовжує підтримувати її, тому пара часто з'являється разом на публічних заходах. Судячи з усього, подружжя намагається зберегти теплі стосунки, тому не поспішає з розірванням шлюбу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У нас зараз непростий період. Я намагалася усе сказати у тому дописі, але ми закрили це питання між нами. Коли прийде час і ми все вирішемо, ми розповімо. Зараз ми підтримуємо одне одного, у нас спільні діти, у нас дуже багато спільних проєктів. І, звичайно, 20 років не проходять просто так. Я скажу, що зараз коментувати цю тему це дуже боляче для мене,

— підкреслила артистка.

Зазначимо, співачка Камалія перебуває у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром уже 20 років. Пара виховує двох дочок-близнючок Арабелль і Мірабелль, які в період війни живуть із батьком у Лондоні. Причину розриву Камалія і Мохаммад не розголошують публічно, проте відомо, що напередодні перед гучною заявою про розлучення, артистка серйозно посварилася зі старшою дочкою чоловіка від першого шлюбу з росіянкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно будинок сестри Камалії в Києві постраждав унаслідок ворожого обстрілу. У квартирі повибивало вікна, але, на щастя, всі залишилися цілими.