Дружина Мірошниченка похвалилася досягненнями їх майбутнього сина, але у дитбудинку він має проблеми

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український ведучий Тимур Мірошниченко разом із дружиною продовжують активно займатися питаннями усиновлення хлопчика з дитячого будинку, а днями Інна знову зустрілася з майбутнім сином. Блогерка розсекретила вік малюка і розповіла, з якими труднощами йому доводиться справлятися, живучи в дитячому будинку. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Відомо, що Тимур та Інна Мірошниченки днями подали заяву на усиновлення сина з дитбудинку в Житомирі. А поки зіркове подружжя розв'язує бюрократичні питання, вони часто навідуються до малюка в установу. Нещодавно Інна привезла синові подарунки, серед яких був одяг і взуття. Останнє, як виявилося, було складно підібрати на дитину, адже у свої два роки вона дуже маленька. Тому куплена пара босоніжок не підійшла хлопчикові за розміром і виявилася завеликою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Взуття потрібного розміру не виробляють, бо з таким розміром ноги діти ще не ходять. Але все, чого він хоче, — ходити. Там йому немає з ким ходити. У групі багато діток. Тому просто кімната і все. Коли ми приїжджаємо, ми годинами тільки й робимо, що ходимо коридорами, сходами, навколо будинку,

— поділилася Інна Мірошниченко.

Попри те що хлопчик досить обмежений у пересуванні, він робить великі успіхи. Як розповіла Інна, їхній майбутній син уже самостійно може підійматися сходами, без допомоги дорослих, чого не міг зробити ще тиждень тому.

Ще тиждень тому він падав через сходинку заввишки п'ять сантиметрів. А сьогодні я зняла для Тимура відео, як він долає сходи на другий поверх, підтягуючись за поручень. Сам!

— зраділа дружина Тимура Мірошниченка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо,  Тімур Мірошниченко зізнався, що перша думка про усиновлення дитини з'явилася ще у студентські роки. Своєю чергою, його дружина також раніше була налаштована, що всиновлюватиме дитину, оскільки лікарі ставили їй діагноз безпліддя.